23948sdkhjf

De demonstrerar sin teknik för högprecisionsmätning

MLT Maskin & Laserteknik ställer ut vid mässan Scanautomatic i Göteborg i mitten av oktober.
En hög produktionstakt i kombination med avancerad mätning och kvalitetskontroll i 3D kan låta som en tuff utmaning. Företaget hävdar dock det motsatta.

Vid Scanautomatic den 9-11 oktober visar de upp sina lösningar vad gäller den allra senaste tekniken för högprecisionsmätning inline – eller det företaget kallar Inline Metrology.

Mätning och kvalitetskontroll inline är ett område som ökar i både efterfrågan och utbud.

Bakgrunden är att det i dagens industrier krävs en mer avancerad kvalitetskontroll och fler mätbara resultat i produktionen.

Företaget är systemintegratör för LMI Technologies produkter. MLT kan därmed tillhandahålla lösningar för automatiserad mätning och 3D-scanning inline.

– Användningsområdet för dessa sensorer är otroligt stort och skapar möjligheter för både små och stora industrier att förbättra sin kvalitet utan att tumma på produktionstakten. Genom att vi paketerar den absolut senaste sensortekniken i ett komplett och användarvänligt system blir tröskeln låg för våra kunder att flytta in mätningen i produktionen, där den enligt oss egentligen hör hemma, säger Robin Bergqvist, försäljningsansvarig för Inline Metrology, enligt ett pressmeddelande.

MLT Maskin & Laserteknik har för närvarande 30 medarbetare. Det handlar framförallt om ingenjörer och tekniker.

Företaget säljer mätinstrument, analyser och utbildning till industrier som inte vill riskera att deras maskiner stannar.

Exempel på kunder är Volvo, Scania och Vattenfall.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.142