23948sdkhjf

Han tror på en hektisk stålhöst

Men det finns osäkerhetsfaktorer att ta hänsyn till.
– Varje gång jag går på semester har jag samma två önskningar i sinnet. Dels hoppas jag att vädret blir tillräckligt skönt för att kunna vara ute i naturen, golfa, vara på sjön och äta grillad mat utomhus. Den andra önskningen är att få se stålbranschen utvecklas efter sommaren. I år blev det fullträff på den första och jag tror på jackpot med bra tryck även i stålsektorn, säger Max Fjaestad, chef för produkt och inköp på BE Group, enligt ett pressmeddelande.

Företaget noterar att en ny osäkerhetsfaktor är den senaste tidens utveckling i Turkiet med en starkt fallande lira. Under året har den fallit 44 procent mot den amerikanska dollarn.

– Jag ser fram emot en intensiv och rolig höst för oss alla. Ett datum jag har kryssat för speciellt i kalendern är 25:e oktober. Då ska jag vara med och diskutera höghållfaststål för byggnadsindustrin på stålbyggnadsdagen som hålls på Malmömässan.Kom du också, säger Max Fjaestad.

Handels- och serviceföretaget BE Group är verksamt inom stål, rostfritt stål och aluminium. Kunderna finns främst inom tillverknings- och byggindustrin.

De har cirka 700 medarbetare där Sverige och Finland är de största marknaderna. Huvudkontoret ligger i Malmö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094