23948sdkhjf

Koncernen verksam inom teknikhandel får ny Sverige-chef

Hans Lindqvist är ny vd för Christian Berners svenska bolag.
Det är Christian Berner AB som han tar över ansvaret för.

Lindqvist behåller även sin nuvarande tjänst som Supply Chain-Director i koncernen.

Bo Söderqvist, som har varit vd för både koncernen och det svenska bolaget, kommer framöver att fokusera på rollen som koncern-vd för Christian Berner Tech Trade.

Tanken är att utveckla koncernen ytterligare och "ta bolaget till nästa nivå". Det kommer att krävas arbete över hela koncernen, inte minst vad gäller förvärv.

– Jag ser fram emot att börja som vd på Christian Berner AB. Bolaget har haft en stark utveckling de senaste åren, och tillsammans med ledning och medarbetare vill jag bidra till att bolaget ska fortsätta denna utveckling, säger Hans Lindqvist, enligt ett pressmeddelande.

Han har tidigare arbetat på Sveba-Dahlen Group där han hade rollen som Supply Chain Director. Före det har han haft en liknande roll på Thyssen Krupp Materials Sverige. Hans Lindqvist kommer att rapportera till Bo Söderqvist och ingå i koncernledningen och tillträder den 1 september.

Teknikhandelskoncernen Christian Berner Tech Trade har funnits i 120 år. Företaget omsätter knappt 600 miljoner kronor och har 165 medarbetare i Norden. Basen är i Mölnlycke som ligger strax utanför Göteborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063