23948sdkhjf

Skeppshults Press & Svets byter vd

En veteran från tillverkningsindustrin tar över rodret hos industriföretaget.
Det är Boel Felixson som har utsetts till ny vd. Tillträde sker den 13 augusti och hon efterträder Peter Gustavsson som har varit vd i sex år.

Felixson har lång erfarenhet från tillverkningsindustrin. Hon har haft högre befattningar på kända företag som Thule och Isaberg Rapid. Senaste tjänsten var som platschef på Norma Sweden.

Peter Gustavsson kommer att arbeta kvar i företaget under en övergångsperiod för att lämna över och slutföra "ett antal utvalda projekt".

– Jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med våra kunder och deras behov, där våra medarbetare och deras kompetens är en av nycklarna, säger Boel Felixson enligt ett pressmeddelande.

Hon har sedan 20 år funnits i trakten och bor utanför Hestra.

Skeppshults Press & Svets består av tre affärsområden. Under namnet Skeppshultstegen utvecklar, tillverkar och säljer företaget ett sortiment av stegprodukter som levereras till industrier och byggvaruhus i hela Norden.

Affärsområdet Skeppshult Service erbjuder hyrköp samt service och utbildning av företagets produkter.

Inom Skeppshult Supply verkar företaget som en komplett systemleverantör främst i Europa. Kunderna finns inom fordons-, vitvaru- och möbelindustrin.

Produktionsanläggningar är belägna i Skeppshult och i Hjo.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.112