23948sdkhjf

Möjligt teckna tillgänglighetsavtal med AP&T

En kund som har valt ett sådant här avtal är Plannja i småländska Järnforsen.
– Vi erbjuder behovsanpassade helhetslösningar med utbildning, service, support och andra tjänster som våra kunder behöver för att maximera tillgänglighet och driftsäkerhet till ett fast, förutbestämt pris per månad. Det är vi är ensamma om i vår bransch, säger Henrik Vesterlund, Technical Sales Manager på AP&T, enligt ett pressmeddelande.

Ett avtal fungerar på ungefär samma sätt som att teckna en försäkring. Tanken är att säkerställa en avbrottsfri produktion. Kunderna väljer vilka tjänster som ska omfattas och betalar sedan ett fast pris varje månad.

En kund som har valt den här lösningen är Plannja i småländska Järnforsen. Företaget tillverkar takplåt och takavvattningssystem av målad tunnplåt från coils. Maskinparken består av fyra produktionslinjer med åtta pressar och tillhörande automationsutrustning från AP&T.

– Produktionen går i 3-skift och pressarna körs hår, det handlar om flera miljoner presslag per år. Driftsäkerhet är A och O för oss. Därför bestämde vi oss under 2017 för att teckna ett mer omfattande serviceavtal än de vi haft tidigare, säger Lars Olofsson, som är platschef vid Plannja i Järnforsen, enligt ett pressmeddelande.

Ulricehamnsföretaget AP&T tillverkar produktionssystem, automation, pressar och verktyg till företag som producerar formade metalldetaljer.

Företaget finns representerat med försäljning i Europa, Asien, Nordamerika och Sydamerika.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094