23948sdkhjf

Mötesplats för produktionsteknik

The Swedish Manufacturing R&D Clusters arrangerar den 23-24 maj sin årliga konferens i Katrineholm.

På klusterkonferensen presenteras forskningsresultat från aktuella produktionstekniska projekt som alla utgör viktiga beståndsdelar för att stärka Sveriges fortsatta framgångar som industrination.

Onsdagen den 23 maj ansvarar Anna Davidsson, Volvo Cars, och Thomas Lezama, Volvo Group Trucks Operations för. De områden som tas upp är: Production and Maintenance Management, Formning, Fogning,  Montering och Digital Manufacturing. Det blir också en paneldiskussion om hur vi bibehåller produktion i Sverige de kommande tio åren.

Torsdagen den 24 maj ansvarar Mariam Nafisi, Scania CV, och Peter Bryntesson, Fordonskomponentgruppen för. De områden som tas upp är: Komponenttillverkning,  Logistik, Ytbehandling, Geometri- och kvalitetssäkring och Testbäddar. Plenumet handlar om smart Industri, med Emilie Anér, departementssekreterare, Enheten för företag och företagande, på Näringsdepartementet.

Konferensen arrangeras av produktionsklustren tillsammans med ledande FoU-organisationer i Sverige. Huvudarrangörer är fordonsindustrin i Sverige i samverkan med Fordonskomponentgruppen, Swerea och Vinnova.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109