23948sdkhjf

Måste ompröva sina affärsmodeller

Tillverkningsindustrin möter flera förändringar. Årets tema vid Smart Industry Forum är Industrial Internet of Things (IIoT).
Saker som Industri 4.0, IIoT, och digitalisering förändrar framtidens arbetsmarknad och samhälle. Alla företagare förstår inte vilken påverkan det här har på deras verksamhet.

Nätverket Smart Industry Forum håller en internationell konferens i ämnet i Köpenhamn i juni. Det är tredje året i rad som konferensen hålls.

Årets tema är hur IIoT (Industrial Internet of Things) förändrar affärsmodellerna för maskinbyggarna – det vill säga OEM.

Företrädare från flera företag deltar. Det handlar om kända namn som Amazon, IKEA, Volvo och Alfa Laval, enligt ett pressmeddelande.

De berättar om hur de omprövar sina affärsmodeller och tar till sig digital transformation för att säkra marknadsposition och tillväxt.

Till exempel belyses Volvo Cars utökade verksamhet mot att nyttja bilar på leasing. Thomas Andersson, Vice President på Care By Volvo – Mobility Solutions, pratar om det här.

Konferensen hålls den 7-8 juni på Tivoli Hotel i Köpenhamn.

Mötet är fokuserat på ny teknik inom automation och robotik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125