23948sdkhjf

Ställer ut på Elmia Automation

AH Automation satsar på en egen monter på "branschens bästa" automations-mässa.
AH Automation, med bas i Smögen i Bohuslän, ställer ut med en egen monter på mässan Elmia Automation i mitten av maj.

– Vi satsar på egen monter på branschens bästa automation-mässa på Elmia, säger marknadschefen Stefan Berntsson enligt ett pressmeddelande.

Företagets tanke är att kunna möta kunder, inhämta nya idéer och även bevaka vad som händer i branschen. Vid mässan bedömer AH att de kan slå flera flugor i en smäll.

– Mässan är den bästa i branschen och årets upplaga innehåller inte mindre än sex mässor under ett och samma tak. För oss är det en självklarhet att delta på den, inte minst att ta tillfället i akt att ha en egen monter för att kunna bjuda in befintliga kunder och träffa nya företag för framtida samarbeten, säger Stefan Berntsson.

AH levererar systemlösningar inom automation och service. Företaget grundades redan år 1944. Fiskeflottan, som på den tiden var betydligt större än i dag, var vid den tiden en stor del av kundunderlaget.

15-18 maj hålls Elmia Produktionsmässor för sex olika branscher inom tillverkningsindustrin.

Till Produktionsmässorna hör Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer och Elmia 3D. Alla mässorna går samtidigt och under samma tak.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078