23948sdkhjf

Din Maskin dukar upp på Elmia Plåt

Visar bland annat vattenskärmaskin, lasermaskin från Prima Power och den senaste elektriska kantpressen från Safan Darley.
Värnamobaserade Din Maskin ställer ut på Elmia Plåt i mitten av maj. Montern kommer att vara fullmatad med det senaste inom området plåtbearbetning.

Vad gäller vattenskärning kommer de att visa upp produkter från CMS Tecnocut. De har egen design, utveckling och tillverkning av system på det området.

Företaget ställer också ut EBe Smart som med hjälp av manuell hantering gör den lämplig för korta serier ända ner till enstyckstillverkning. Smart-systemet innebär att det går att plundra, ladda och starta nästa bockmoment vid ett och samma tillfälle. Det gör att cykeltiderna kortas ned med omkring 40 sekunder.

Din Maskin visar även Laser Genius som är en lasermaskin som förenklar arbetet och förbättrar produktiveten.

De ställer också ut SafanDarleys E-Brake Ultra som har en servoelektriskt driven pressbalk. Det möjliggör höga presshastigheter med en mycket god noggrannhet. Bland annat är bomberingsbord standard på maskinen.

Företaget passar också på att visa flera olika mjukvaror. Dessa blir mer och mer viktiga för produktionsföretag eftersom det blir enklare att skapa avancerade program till maskinerna. En bra mjukvara ger en stabilare produktion, en förbättrad tidseffektivitet och innebär att maskinerna kan utnyttjas fullt ut.

Din Maskin ställer ut i monter A03:10.

15-18 maj hålls Elmia Produktionsmässor för sex olika branscher inom tillverkningsindustrin.

Till Produktionsmässorna hör Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer och Elmia 3D. Alla mässorna går samtidigt och under samma tak.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.082