23948sdkhjf

Industrimässorna utökas

Med det nya konceptet fem mässor under ett tak siktar nu teamet bakom Industrimässorna mot nästa nivå genom att lägga till M+R, WorkSafe & Pumps & Valves i sitt koncept.

– 2019 är året då vi tar framgångskoncepten M+R, Pumps & Valves och WorkSafe från Europa och applicerar på den svenska marknaden. Vi tror att branschen är mogen för och har längtat efter denna typ av mötesplats, säger Charlotta Nordenfelt.

Industrimässorna är ett kluster av B2B-mässor som arrangeras av Easyfairs Scandinavia vartannat år på Malmömässan. Den 6-7 februari 2019 är det dags igen.

Nytt för 2019 är sammansättningen av olika typer av mässor som man tror kommer att knyta ihop och skapa gränsöverskridande synergier som gynnar hela branschen.

– Eventet, som nu ordnas för sjätte gången, är väletablerat och har visat sig vara ett måste för de som vill hålla sig uppdaterade kring det senaste för att uppnå en effektiv produktionskedja, menar Charlotta Nordenfelt.

Mässan Mät- & reglerteknik (M+R) kommer att handla om lösningar och trender inom områden som exempelvis analytisk instrumentering, industriell kommunikation och processkontrollteknik.

Mässan Pumpar & Ventiler ska ta upp lösningar och trender inom områden som exempelvis rör & rörledningar, tätningsanordningar och tekniska delar för installation, kopplingar och sladdar.

Mässan WorkSafe (Industriell säkerhet och skydd) tar upp lösningar och trender inom områden som exempelvis ergonomi, informations- & cybersäkerhet, hälsa och hygien och personlig skyddsutrustning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125