23948sdkhjf

Industriklustret hos Easyfairs får ny ansvarig

Easyfairs satsning på industrimässor förstärks av Ola Lundqvist som kommer till bolaget med över 17 års erfarenhet från branschen.

Ola Lundqvist är sedan årsskiftet ny ansvarig för Easyfairs nordiska portfölj av mötesplatser för industrisektorn. Ola Lundqvist får i sin nya position ansvar för ett strategiskt tillväxtområde och en portfölj med varumärken som Empack & Logistics, Advanced Engineering, Industrimässorna, Plastteknik och nylanserade Water & Waste.

– Olas gedigna kunskaper i att skapa inspirerande mötesplatser inom industrisektorn kommer att bli mycket värdefulla för vår tillväxtresa, säger Joachim Warnberg, vd för Easyfairs Nordic, enligt ett pressmeddelande.

Läs också: Premiär för ny industrimässa: Smart Manufacturing

– Jag är mycket glad att äntligen kunna välkomna Ola till Easyfairs i en ledande roll i vår fortsatta expansion för våra redan framgångsrika industrimässor.

Läs också: Volvo med Geofencing på Advanced Engineering

Ola Lundqvist är välkänd för många inom mässbranschen, då han under lång tid varit affärsansvarig på Svenska Mässan, där han jobbat med flera välkända varumärken, så som Elfack, Scanautomatic och Underhåll.

– Efter många år inom mässbranschen är jag oerhört glad över, att ta steget till Easyfairs. Här finns ett stort fokus på entreprenörskap och affärsskapande som jag fram emot att bidra till. Jag brinner för mässor och är övertygad om att det personliga mötet blir allt viktigare då relationer mellan människor är det som tar oss framåt, kommenterar Ola sin nya roll som Head of Cluster för Industrimässorna på Easyfairs Nordic.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.109