23948sdkhjf

Ökad försäljning för Ferroman Engineering

Rekryterar en Business Area Manager med ansvar för lösningar mot nordisk processindustri.
Företaget Ferroman Engineering noterade under förra året ett ökat intresse och fler förfrågningar från den nordiska processindustrin.

– I år ser vi en stadig försäljningsökning och ett stort intresse för de produkter vi säljer på den nordiska marknaden. Och ambitionen är att ta marknadsandelar och öka försäljningen ytterligare, säger Ferromans vd Anders Regnér enligt ett pressmeddelande.

Företaget anställer därför Michael Pettersson som Business Area Manager inom området som heter Process Solutions. Han ansluter närmast från Canimex där han hade europeiskt försäljningsansvar för komponenter till portindustrin.

Det som Ferroman nu ser en ökad efterfrågan på är främst filtreringsutrustning för massa- och pappersindustrin, värmeväxlare och process- och separationsteknologi inom kemi-, olja- och gas.

Ferroman Engineering finns representerade i Göteborg och finska Espoo. Bolaget har ett produktsortiment som består av specialstål, stångstål och valstråd till nordisk industri samt dragen tråd.

Bland kunderna finns bland annat underleverantörer till bilindustrin, kättingindustrin, fjäderindustrin och företag inom fästelement.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063