23948sdkhjf

Axelent växer kraftigt i Spanien

Mässan Logistics i Madrid var mycket bra för dem och de slog rekord i antal besökare.
Det Hillerstorpsbaserade företaget Axelent växer kraftigt på den spanska marknaden. Därför rekryterar de fler medarbetare. Det framgår av ett färskt nyhetsbrev.

David Chinea har anställts vid den tekniska kundtjänsten. Han är nyexaminerad civilingenjör med inriktning mot konstruktion, matematik, ekonomi och statistik.

Vidare har Josep Martinez anställts som montör.

Företaget meddelar också att de ännu en gång ställde ut på Logistics & Distribution i Madrid. Mässan slog rekord i antal besökare 2016 med sina 11 500 besökare och över 400 utställare. Nya rekord noterades när mässan hölls den 7-8 november förra året.

– Jag tror att det var fjärde eller femte gången vi ställde ut på Logistics-mässan i Madrid. Det var en mycket bra mässa för oss och vi upplevde att vi slog rekord i antal besökare i vår välplacerade monter. På mässan presenterade vi hela Axelents produktutbud; X-Guard, X-Tray, SafeStore och X-Store. Vi hade även med den nya stolpen med tryckknappar och den drog till sig en hel del uppmärksamhet, säger Mayka Amela, marknadsansvarig vid den spanska verksamheten, enligt nyhetsbrevet.

Axelent erbjuder produkter och tjänster inom säkerhet för maskin, bygg och lager. All produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning sker i Hillerstorp i Gnosjö kommun.

Totalt har de försäljningskontor i fler än 50 länder och produkterna säljs över hela världen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078