23948sdkhjf

Autotech Teknikinformation växer

Utökar ytan med 50 procent.
Autotech Teknikinformation, med huvudkontor i Skellefteå, växer vidare och utökar sin yta på hemmaplan med runt 50 procent. Det rapporterar Norran Affärsliv.

Företaget har även ytterligare svenska kontor i Karlstad, Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Boliden och Helsingborg.

– Det är en fantastisk konjunktur. Industrin går för högvarv, men samtidigt gäller det att göra rätt saker för att kunna dra nytta av den, säger vd Tommy Lundström till Norran.

Med de nya lokalerna ökar ytan till 1 200 kvadratmeter från tidigare 800 kvadratmeter. Företaget räknar med att omsättningen stiger med 20 procent i år till drygt 50 miljoner kronor.

Autotech Teknikinformation har varit verksamt i över 25 år med att ta fram produktinformation, visualiseringar och utbildningsmaterial. Företaget har drygt 70 medarbetare.

Bland kunderna finns både små och medelstora företag och offentliga myndigheter och globala aktörer. Exempel på företag som de arbetar med är Caterpillar Marine, kösystemföretaget Q-matic och lastartillverkaren Ålö i Umeå.

Deras konsulter är ingenjörer, informatörer, grafiker, illustratörer, pedagoger, beteendevetare och spelutvecklare.

Autotechs specialistområden är teknisk information, text och språk, originalarbete, analys av dokumentation, grafisk formgivning, 2D- och 3D-bilder, 3D-animationer, realtids-3D, film och ljud, utbildningsmaterial, e-learning, pedagogik och teknikstöd.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062