23948sdkhjf

Autotech växer mot offentlig sektor

Företaget har under senaste tiden tagit hem ett flertal ramavtal.
Autotech Teknikinformation har senaste tiden vunnit flera offentliga upphandlingar mot statliga myndigheter, senast med Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.
Ramavtalet mot SKL avser produktion av e-utbildningar och tillhörande tjänster till myndigheten fram till april 2016, avtalet kan sen förlängas ytterligare två år.

Ytterligare affärer
FMV har under tjugo år varit en kund till Autotech. Det nya ramavtalet som Autotech och FMV ingått avser tekniska skribenter och gäller i 1,5 år med möjlighet till förlängning i ytterligare 2,5 år.

- FMV är en stor kund till Autotech och ramavtalet kommer att ytterligare stärka Autotechs position inom dokumentationstjänster av komplexa tekniska produkter säger Tommy Lundström, VD på Autotech i Skellefteå, i ett pressmeddelande.

En annan affär som Autotech inlett under senaste tiden är ett tvåårigt avtal, med förlängning till 2018, med Svenska Kraftnät. Autotech tillhandahåller i detta fall teknikinformatörer, dokumentationsansvariga samt verksamhetsutvecklare.

- Vi har de senaste åren arbetat med anläggningsdokumentation mot ett flertal stora kunder. Att vi nu fått möjlighet att teckna ramavtal med Svenska Kraftnät känns som en kvalitetstämpel på ett väl utfört arbete säger Johan Linder, platschef i Stockholm.

Dessutom har Autotech vunnit ett exklusivt ramavtal mot Jordbruksverket och avser produktion av e-utbildningar till myndigheten under 2014, avtalet kan förlängas fram till 2017.

Autotech Teknikinformation
Autotech Teknikinformation är ett rikstäckande konsultföretag inom området teknikinformation. Vi har hjälpt svensk industri med dokumentation, animationer och utbildningsmaterial i över 20 år. Autotech har idag kontor i Boden, Boliden, Skellefteå, Sundsvall, Stockholm, Karlstad och Göteborg. I företagsgruppen arbetar ett femtiotal konsulter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079