23948sdkhjf

Affecto skall leverera till svensk världsledande industrikoncern

Ramavtalet innebär att Affecto löpande kommer att implementera Business Intelligence-lösningen Cognos BI hos Cardo under de nästa tre åren.
Beslutsstödsföretaget Affecto Sweden har ingått ett treårigt ramavtal med Cardo. Koncernen är en världsledande leverantör av industriportar och logistiksystem, system för vattenrening, processutrustning för massa- och pappersindustri samt garageportar.

Nöjda på Cardo
– Vi är sedan tidigare mycket nöjda med Affectos levaranser. Affecto har en unik kompetens på området och blir därför vår strategiska samarbetspartner när det gäller Business Intelligence, säger Marcus Owald, ansvarig för infrastruktur på Cardo.

Kvitto
– Avtalet är ytterligare ett kvitto på att Affecto kan hjälpa stora organisationer att implementera och använda Business Intelligence för ökad effektivitet och lönsamhet. Det är även en bekräftelse på varför vi fick Diamantenpriset som det IT-företag som bäst förstår kundernas behov, säger Kristoffer Lundegren, vice vd och försäljningschef på Affecto Sweden.

Med en omsättning på mer än 8 miljarder kronor och med cirka 5 400 anställda över hela världen levererar Cardo lösningar som hjälper till att lösa några av vår tids tuffaste utmaningar inom vatten, transport och energi. Koncernen har sitt huvudsäte i Malmö.

Business Intelligence
– Det är glädjande att ett spännande företag som Cardo väljer marknadens mest kompetenta konsulter när de inför väloptimerade tjänster inom Business Intelligence, säger Andreas Danielsson, regionchef, Affecto i Malmö.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094