23948sdkhjf

Elektro Dynamo förvärvar Eltjänst Elektromekaniska i Lidköping

Försäljnings- och serviceföretaget av industrikomponenter vill stärka sin marknadsposition ytterligare inom den elektromekaniska branschen.
Elektro Dynamo ingår i AxIndustries som är en grupp handelsföretag som utvecklar och säljer komponenter, system och kundanpassade lösningar till nordisk och baltisk industri inom divisionerna Kullager & Transmission, Tunga Fordon och Industrikomponenter.

Företaget har den 1 december förvärvat Eltjänst Elektromekaniska i Lidköping.

–Tillsammans med Eltjänst Elektromekaniska i Lidköping blir vi en ännu starkare samarbetspartner i regionen och vi förbättrar vår tillgänglighet och servicekapacitet i Sverige. För kunderna innebär det att vi kan öka service graden och korta ledtiderna, säger Peter Stenström, VD på Elektro Dynamo i ett pressmeddelande.

Bättre service
Efter förvärvet har Elektro Dynamo cirka 60 anställda vid sina serviceverkstäder och försäljningskontor i Helsingborg, Klippan, Halmstad, Malmö, Göteborg och Lidköping.

–Tillsammans har vi nu bättre resurser inom både service och försäljning för att marknadsföra ledande varumärken såsom ABB, VEM, SKF, Simrit, Jens S Transmissioner, ITT, Grundfos, Benzlers, SEW och Bonfiglioli, menar Jörgen Kellerth, VD Eltjänst Elektromekaniska i Lidköping.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093