23948sdkhjf

Börjar sälja japanska gnistar

Utökar sitt nuvarande produktprogram.
Ehn & Land och Auran Industries har sedan den 1 juli ett partnerskap. De båda företagen kommer framöver att verka i en gemensam organisation vad gäller försäljning, service, lager och administration. Det framgår av ett pressmeddelande.

Järfällabaserade Auran är agent för japanska Sodick som är en stor global maskinleverantör för verktygsindustrin med en årlig försäljning på cirka 6 000 avancerade NC-maskiner. Företaget har maskiner på området för gnistbearbetning. Det handlar om sänkgnistar, trådgnistar, höghastighetsfräsar, formsprutor, precisionsgnistar, starthålsgnistar, 3D-printers med mera.

Familjeföretaget Ehn & Land är sedan drygt 65 år en leverantör av bland annat högteknologiska maskiner och verktyg till den nordiska verkstadsindustrin. Produktsortimentet omfattar slipning, svarvning, fräsning och verktyg. I och med partnerskapet tillkommer nu gnistning till produktportföljen.

– Efterfrågan på våra helhetslösningar inom gnistning ökar. Med Ehn & Lands stora organisation kan vi nu ta nästa steg i utvecklingen. Det här innebär att vi kommer närmare kunderna med ett bredare erbjudande och en stor serviceorganisation, säger Auran Industries vd Roger Jansson.

– För oss är det här partnerskapet en perfekt matchning. Vi kommer in på ett helt nytt kundsegment samtidigt som vi kan erbjuda befintliga kunder en bredare produktportfölj. Auran Industries ligger i framkant inom gnistning och adderar kompetens och ett nytt konceptområde till Ehn & Land. Vi ser fram emot ett framgångsrikt partnerskap tillsammans med Auran Industries, säger Ehn & Lands vd Anders Berglind.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079