23948sdkhjf

Snabbväxande automationsleverantören topprekryterar

Växer så det knakar och rekryterar en riktig veteran från det stora, internationella automationsföretaget.
Status Automations nye vd är Hans Forsberg, som närmast kommer från rollen som OEM Key Account vid Mitsubishi Electric Europe.

I takt med att Status Automation har växt har samtidigt behovet av en vd växt.

Nu är det klart att Hans Forsberg tar den rollen, och företaget uppger sig vara väldigt glada över detta.

Med Hans Forsberg får Status Automation en vd med en djup förståelse för strategi, marknader och kunder. Han har de senaste 18 åren jobbat med automation, vilket företaget värdesätter mycket, fortsätter det i pressmeddelandet.

Hans Forsberg var det första namnet som fanns på företagets lista och den enda som de behövde fråga då han till deras glädje tackade ja till uppdraget, heter det vidare.

Hans Forsberg arbetade i många år som försäljare på Beijer Electronics, en långvarig samarbetspartner till Mitsubishi. Tjänsten som OEM Key Account vid Mitsubishi Electric innehade han i fyra år, berättar han för Verkstäderna.

– Nu är det mycket för mig att sätta mig in i här, säger han.

– Det är med tillförsikt som jag ansluter till Status Automation. Vi har duktiga människor med lång erfarenhet som är välkända i branschen. Status Automation är ett växande företag med ambitioner att i nära relation med våra kunder växa och utvecklas. Jag ser det som ett stort förtroende och en stor ära att få vara med och forma vår framtid, säger Hans Forsberg.

Status Automation har vuxit fort och på bara ett år har de nu hunnit bli 10 medarbetare i företaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079