23948sdkhjf

Ökad efterfrågan från industrikunder i Småland

Sätter upp en ny enhet i Växjö.
Momentum Industrial sätter upp en ny enhet i Växjö. Det framgår av ett pressmeddelande.

Företaget, som tillhandahåller maskinkomponenter, har för avsikt att öppna enheten till hösten. Den ligger på Smedjegatan 31 och kommer att erbjuda både produkter och tjänster till industrikunder i regionen.

– Efterfrågan på våra produkter och tjänster från industrikunder i Småland har vuxit de senaste åren och vi ökar nu den lokala tillgängligheten och servicen för såväl befintliga som nya kunder. Vi är mycket glada och stolta över etableringen i Växjö, vilket är en mycket expansiv ort – och nyligen utnämnd till Europas grönaste stad 2018. Detta stämmer väl överens med vår egen mission Tillsammans för en hållbar industri, säger försäljningschefen Jimmy Haaranen.

Planerar ni fler nya butiker i Småland eller på andra ställen i Sverige?

– Gällande din fråga så väljer jag att inte svara av flertalet skäl vilket jag hoppas du förstår, uppger Jimmy Haaranen för Metal Supply.

Företaget verkar som en nordisk leverantör av maskinkomponenter till industrin med lokal försäljning och lagerhållning på ett 30-tal orter i Sverige samt systerorganisationer i Norge, Finland och Danmark.

Sortimentet omfattar produkter som lager, tätningar, transmission, automation, industrigummi och smörjmedel från tillverkare som SKF, Renold, Optibelt, Simrit, SMC, Trelleborg, Mobil med flera.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.064