23948sdkhjf

Haas Automation öppnar Factory Outlets

Företagens självförtroende ökar i Europa och Haas Automation tar tillfället i akt och öppnar nya anläggningar tillsammans med oberoende organisationer.
Enligt ett pressmeddelande öppnar Haas Automation Europe tre nya HFO-centra (Haas Factory Outlets): Warszawa i Polen, München i Tyskland och Belusa i Slovakien.

Dessa anläggningar ägs av oberoende organisationer och hanterar försäljning, service och support.

Dörrarna öppnades i mitten av september och Gene Haas ägare till Haas Automation Inc., reste från företagets huvudkontor i Oxnard, södra Kalifornien, för att delta i invigningarna av alla tre anläggningarna.

Slovakien
Slovakiens HFO-center är en avdelning av Teximp International, och man har en visningshall på 4 200 kvadratmeter, plus ett team med sju ingenjörer och supportpersonal.

Enligt Ivan Bornatico som är verkställande direktör för Teximp International kommer öppnandet av den nya anläggningen att göra det möjligt för företaget att dra nytta av den snabbt växande regionala och nationella ekonomin, och de ökande direkta investeringarna från många välkända tillverkningsföretag.

-Under de senaste fem åren har den förbättrade infrastrukturen för företagande i Slovakien dragit till sig flera stora namn, säger han och fortsätter:

”Vi har sett flera utländska företag flytta hit, till exempel VW, Siemens, 3M och Kia Motors, så det här är ett perfekt tillfälle för oss att investera i ett nytt HFO-center. "

Polen
Det nya HFO-centret i Warszawa är en avdelning under en annan prisbelönt Haas Automation Partner: Abplanalp Consulting.

Den nya anläggningen har ett visningsrum på 200 kvadratmeter, där sex CNC-maskiner och diverse rundmatnings- och indexeringsbord är permanent uppställda för demonstration.

Marknadschef Jolanta Kowalska: ”Polen var det enda landet i EU där ekonomin inte drabbades av recession under de senaste två åren”, säger hon. ”Ekonomin växer stadigt och Abplanalp har tagit vara på den här möjligheten att flytta till större, bättre och modernare lokaler.

Tyskland
Det senaste HFO-centret i Tyskland har nyligen öppnats i München.

Det ägs och drivs av GEFAS GmbH.

Vid invigningen deltog 65 gäster, och det öppna hus som hölls efteråt hade över 100 ytterligare besökare och redan under invigningen sålde företaget två Haas-maskiner.

- Vi är mycket nöjda med vårt nya HFO-center, säger dr Eugen Jetzfellner som representerar GEFAS.

Han fortsätter: ”Vi är en av 50 platser där Haas demonstrationsdagar hålls i slutet av året. Nu när företagen har lite mer förtroende för framtiden väntar vi oss en bra uppslutning och tre positiva månader. “

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062