23948sdkhjf

Ny VD hos Haas Automation Europe

Haas Automation Europe har utsett Peter Zierhut till ny verkställande direktör.
Peter Zierhut, en av grundarna till Haas Automation Inc., har haft ett antal befattningar i företagsledande ställning under sin 26 år långa karriär på företagets huvudkontor, inklusive posterna som chef för service, försäljning, marknadsföring och IT, skriver företaget i ett pressmeddelande.

I slutet av 2009 informerade Peter Hall personal och anställda inom Haas Europe att han avsåg att avsluta sin intensiva och framgångsrika sju år långa period som företagets verkställande direktör. Han kommer omedelbart att återvända till Haas Automation Inc. i Oxnard, Kalifornien, där han fortsätter i en roll som affärsutvecklare.

”Peter Zierhut har med sig mycket stor erfarenhet till HAE” säger Peter Hall. ”Tack vare alla mina vänner och kollegor i Zaventem har vi uppnått väldigt mycket i Europa och Peter är rätt man att ta företaget framåt. Han är starkt engagerad i att bygga och stödja HAEs nätverk av Haas Factory Outlets och även i arbetet med att utveckla HTEC-utbildningsprogrammet (Haas Technical Education Centre). Jag är säker på att han kommer att leda företaget till ännu större framgångar.”

Strax efter ankomsten till Bryssel hade Peter Zierhut följande att säga om Peter Halls insatser inom HAE.

”Peter Hall har investerat enorm energi och hjälpt till att göra HAE till vad det är idag. Han har visat sig vara en inspirerad affärsman med en unik vision. Hans engagemang i företaget och dess mål har varit exemplariskt. Jag önskar honom lycka till med de nya utmaningarna”.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078