23948sdkhjf

Automationsexperten anställer 150 nya kollegor

Välkomnar nu 55 nya medarbetare och kommer att rekrytera dubbelt så många till.
Prevas möter stor efterfrågan från kunder och nya marknader. Digitaliseringen och automationsutvecklingen är starka dragplåster där den nya teknikvågen även har öppnat upp för nya typer av kunder till Prevas.

– På kort tid har vi välkomnat 55 nya kollegor, som bidrar till att stärka vår specialistkompetens och våra erbjudanden. Nu söker vi fler än 100 nya kollegor för kommande halvåret, säger Peter Löving, rekryteringsansvarig.

Prevas är ett ingenjörsföretag och utvecklingspartner till företag i många branscher. Spännande uppdrag i teknikens framkant spänner över många olika applikationsområden. Exempelvis hjälper företaget sina kunder att utveckla miljösmarta lösningar, öka produktiviteten och ta fram produkter som räddar liv och förebygger arbetsskador.

Tjänster och lösningar inom uppkopplade produkter och industriprocesser är något Prevas har arbetat med i många år. Skillnaden nu är att kommunikationsmöjligheterna och kostnadsnivån för att implementera lösningarna har blivit väsentligt bättre.

– Tack vare en stark efterfrågan, speciellt inom nya teknikområden, ser vi behovet av att rekrytera på flera håll. Vi eftersöker bland annat specialister inom områden som mjukvaruutveckling, mekanik, elektronik, Industriell IT och automation, säger Peter Löving.

Fokus ligger på smarta produkter och smarta fabriker och de tillhörande nya tjänster och lösningar som nu kan erbjudas. De söker aktivt efter nya medarbetare med rätt kompetens.

– Vår vision är att vi ska vara ledande i att utnyttja teknikens möjligheter och vara en förebild till att skapa ett långsiktigt, hållbart samhälle. Det mesta i verksamheten tar sitt avstamp i våra gemensamma grundvärden. Återkopplingen som vi ofta får från våra kunder är att vi är enkla att ha att göra med, att man uppskattar vår höga tekniska kompetens och att man är mycket nöjd med samarbetet. Det är styrkor som vi bygger vidare på, fortsätter Peter Löving.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08