23948sdkhjf

Chefen lämnar Skellefteåbolaget efter nio år

Beskrivs som en uppskattad och respekterad kollega med gedigen erfarenhet.
Det Skellefteåbaserade företaget Railcares finanschef lämnar och fortsätter sin karriär utanför bolaget. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Det är Håkan Petterson som lämnar bolaget efter nio år. Han kommer dock att vara kvar tills dess att en ersättare har blivit tillsatt. Processen med att hitta en ny finanschef startar omgående, heter det.

– Håkan Petterson har efter nio år i företaget nu önskat att gå vidare. Jag är mycket tacksam för de år vi arbetat ihop. Håkan har en gedigen erfarenhet och han är en mycket uppskattad och respekterad kollega. Håkan kommer att fortsätta sitt arbete som finanschef till dess att vi har rekryterat en ersättare, vilket är mycket uppskattat med tanke på den pågående process som vi är i idag. Jag önskar honom all lycka i framtiden, säger vd Daniel Öholm.

Railcare är verksamt inom järnvägsunderhåll i främst Norden och Storbritannien. Bolaget hanterar kablar och överskottsmassor, snöröjning på järnväg, renovering av järnvägstrummor, maskinbyggnation, tillhandahållande av dragfordon för entreprenader samt uthyrning av lok, vagnar och personal. Antalet medarbetare är drygt 120 personer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109