23948sdkhjf

Kundunika lösningar till Norge

EAB i Smålandstenar har fått en order från Norges största mejerikoncern.
EAB i Smålandsstenar ska under våren 2011 leverera lagerinredning till Norges ledande mejeri- och livsmedelskoncern TINE.

Inte mindre än 60 lastbilar kommer att lämna EAB för leverans till TINE SA i Oslo.

Ordern är värd ca 30 MSEK och upphandlingen har skett via Swisslog Norge.

-Vi har samarbetat med TINE sedan 1986. Första ordern innebar rullbaneställage till företagets anläggning i Oslo. De har sedan köpt lagerinredningar, portar, entresol och använt EAB vid flera ombyggningstillfällen sedan dess, säger Per-Åke Andersson, VD EAB i ett pressmeddelande.

Han fortsätter: " TINE är för oss en kund som anammat vårt EAB Det håller. fullt ut. Att vi nu, via Swisslog, får leverera en så stor order till TINEs anläggning i Oslo ser vi som en bekräftelse på att de har stort förtroende för oss och våra produkter.”

Kundunika lösningar
Orden innefattar allt från pallställ till automatlager med System Maxipacker.

-Totalt kommer vi att leverera utrustning till 14000 pallplatser. Vi kommer dessutom att leverera en nyutvecklad rullbana med ergonomiska plockplatser. Vi har konstruerat många kundunika lösningar för att kunden ska få ett så optimalt lager som möjligt vad gäller funktion, ergonomi och miljö, säger Niclas Svensson, konstruktör på EAB.

Erfarenhet som väger tungt
”EABs erfarenhet och kunskap när det gäller stålkonstruktion och logistiklösningar, inte minst när det gäller automatlager, tillsammans med vår vilja att hitta och tillverka kundspecifika anpassningar har varit av stort värde då vi fick denna order”, säger Niclas Svensson.

Läs mer om: EAB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062