23948sdkhjf

Nytt Ludvikaföretag gasar på

NoCon Industrier satsar lokalt i Dalarna och söker nu både nya lokaler samt plåtslagare, svetsare och CNC-operatörer.
NoCon Industrier är verksamt inom raffinaderi, byggsektor, kärnkraft och industriproduktion. För närvarande har företaget kontor i Marnäs, men söker nya lokaler.

Hittills har de arbetat i kundernas verkstäder men vill kunna bedriva egen legoproduktion.

Chefen heter Glen Löfgren och har många års erfarenhet av arbete inom verkstadsindustri. Han arbetade bland annat i Norge i 15 år som plåtslagare, svetsare och mekaniker på varv och raffinaderier och gick sedan vidare i karriären som projektledare.

- Jag har arbetat mig uppåt och fått stor erfarenhet från golvet och hela vägen upp, säger han.

Glen Löfgrens tidigare arbete har gett honom många internationella kontakter inom industriproduktion, främst i Norden och Tyskland.

- Vi satsar mycket lokalt och det finns många stora industrier i Dalarna som har behov av arbetskraft. Vi har bland annat samarbetat med Nyhammars bruk och har via dem varit involverade i projekt på ABB i Ludvika och på SSAB i Borlänge.

NoCon driver projektjobb och har samarbetsavtal med kunderna. Inom det kan vi också bedriva bemanningsservice, förklarar Glen Löfgren, och berättar vidare:

- Om allt går som det ska räknar vi med att i slutet av första halvåret 2011 ha en bemanning på 100 stycken fast- och projektanställda.
NoCon söker nu bland annat plåtslagare, svetsare och CNC-operatörer.


Källa: Dalarnas Tidningar

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078