23948sdkhjf

Veolia vill ha COT -system

Volvo Bussar största kund väljer COT OilRefiner System™ i samtliga bussar i en ny order.
Volvo Bussar har tecknat order med Veolia om leverans av citybussar för RME-drift i Göteborgsregionen, samtliga utrustade med COT -system.

- Med COT:s system kan vi erbjuda kunden bra serviceavtal och bättre miljöprofil. säger Martin Spjern, marknadschef på Volvo Bussar i ett pressmeddelande.

Bra erfarenhet
Han fortsätter: ”Vår återförsäljare i Stockholm har ju tidigare sålt COT-systemet till bland annat Flygbussarna, som för övrigt ägs av Veolia. De gemensamma erfarenheterna har legat till grund för den nya affären.” säger Martin Spjern.

Veolia
Veolia har bara i Europa 27 000 vägfordon varav ca 1 500 i Sverige. Företaget har 83 654 anställda i 28 länder. 2009 uppgick intäkterna till 5,9 miljarder euro.

- Veolias övergripande mål är att transportera människor och gods med minsta möjliga miljöpåverkan. Därför ligger införandet av nya bränslen och effektiv miljöteknik högt på agendan, säger Lars-Erik Granberg, divisionschef Buss på Veolia.

Han fortsätter: ”COT-systemet är ett bra exempel på miljöteknik som ger både miljömässiga och ekonomiska vinster.”

Genombrott
Enligt Göran Fredriksson, marknadschef på Clean Oil Technology är det ett mycket viktigt genombrott för COT att nu efter genomförda valideringar av COT Oil Refiner System™ för första gången få leverera till nya Volvobussar hos värdens största bussoperatör.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094