23948sdkhjf

Så ska tillväxtbolaget nå 100 miljoner kronor

Nio inkubatorer och science parks i östra Mellansverige ska ge viktiga nätverk och nödvändig kompetens.
Företaget CheckProof blir nu en del av samverkansprojektets program Växtzon Accelerator där 30 företag får stöd i arbetet med att utveckla verksamheten samt hitta nya vägar för tillväxt. I stödet ingår rådgivning och affärsutveckling, samt att få ta del av ett stort nätverk av experter och potentiella kunder.

– Det här känns jättespännande. Vi tror och hoppas att det här kan öppna nya dörrar för oss, säger Håkan Holmgren, vd på CheckProof.

Tillsammans med Jonas Pålgård grundade han företaget CheckProof år 2014. Deras produkt är ett system och en app som förenklar kontroller, inspektioner och rutiner samt avvikelsehantering direkt i en smartphone eller surfplatta.

Kunderna kan i ett lätt webbanvändargränssnitt skräddarsy checklistor och följa upp felärenden och avvikelser från verksamheten. Allt sparas och dokumenteras via en molntjänst.

– Det fina med CheckProof är att man kan använda det till i princip vad som helst och att det fungerar i princip för alla branscher. Allt som man i dag har behov av att kontrollera i någon form, med till exempel papperschecklistor, kan CheckProof ersätta. Att systemet kan anpassas helt och hållet efter företagets behov gör det väldigt flexibelt, menar Håkan Holmgren.

Kunderna finns främst inom tung industri, rederi, uthyrning och lagerlogistik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109