23948sdkhjf

Verktygsspecialisten etablerar sig i Eskilstuna

Skapar ett naturligt fotfäste i Mälardalen som är ett av Sveriges industritätaste områden.
Den i Karlstad baserade verktygsspecialisten Edeco Tool sätter upp ett nytt säljkontor i Eskilstuna. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Den erfarne industriteknikern Mikael Axelsson tar steget in i företagets organisation. Han har knappt tio års erfarenhet från verkstadsindustrin.

– Vi är igång i Eskilstuna. Framtida rekryteringar planeras och vi utesluter inte eventuellt ytterligare förstärkning i Eskilstuna, uppger Edeco Tools vd Anders Höögh för Metal Supply.

Axelsson har en bakgrund som produktionstekniker. Bland tidigare företag han jobbat på finns Leax Mekaniska i Köping och stålrörsspecialisten Anva Tubes & Components i Eskilstuna.

Under tidigare anställningar uppges han ha aktivt deltagit i den fortlöpande processutvecklingen och även haft eget ansvar för testning, utvärdering och val av olika typer av verktyg.

Ett kontor i Eskilstuna ska innebära ett naturligt fotfäste för bolaget i Mälardalen som är ett av Sveriges industritätaste områden.

Edeco arbetar med verktyg för skärande bearbetning. Det handlar om precisionsverktyg för kunder inom stål, fordon- och verkstadsindustri, telekom samt även medicin.

Deras fem huvudområden är hållande verktyg, skärande verktyg, mätteknik, kapande verktyg och uppspänningsteknik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095