23948sdkhjf

Mitsubishi Electric tillsätter ny försäljningschef

Den nye chefen har en klar strategi för hur Mitsubishi ska klara den hårda konkurrensen.
Mitsubishi Electric kan nu meddela att företaget anställt Anders Nyhed som ny försäljningschef.

Stockholmskontoret har i maj anställt Anders Nyhed som ny försäljningschef för LES i Sverige (Living Environmental Systems). Han har lång erfarenhet av ledarskap och försäljning inom teknik med flera roller som både produktchef och försäljningschef inom elektronikbranschen. Han är utbildad elektroingenjör inom elektronik och mätteknik och kommer från företaget EG Electronics som arbetar med elektronikkomponenter inom Telecom där Anders Nyhed var ansvarig för industrikunder som till exempel Ericsson.

På frågan om vilka utmaningar han ser i sin nya roll svarar Nyhed att med den hårda konkurrensen på marknaden med många aktörer blir långsiktiga kundrelationer en av de viktigaste byggstenarna. Han ser också många styrkor och möjligheter hos Mitsubishi Electric där det starka varumärket lägger grunden för arbetet. Att företaget dessutom har ett nätverk av lokala säljare över hela Sverige men också en väldigt bra teknisk support som finns i ryggen.

Han ser även väldigt ljust på framtiden där Mitsubishi Electric kommer med många nya produkter. Nyhed säger att det är väldigt roligt och det gör arbetet väldigt stimulerande och drivande vilket kommer att ge företaget en slagkraft på marknaden.

Anders Nyhed är född i Stockholm och uppvuxen i Söderhamn i Hälsingland. Idag bor han Spånga i norra Stockholm med sin familj. På fritiden tycker han om att spendera tid i stugan i Stockholms skärgård. Ett stort intresse på fritiden är även hus och fastigheter där Anders tycker om att fixa i hemmet och ”använda händerna”. Det har blivit några renoveringar där bland annat oljepannan har bytts ut mot bergvärme berättar Anders.

Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.082