23948sdkhjf

Kraftigt ökade leveranser till en kund inom tunga fordon

Kunden, som är viktig för bolaget, ökar sina beställningar med drygt 100 procent 2017.
Verkstadskoncernen Amnode har tecknat ett nytt avtal och även kraftigt utökat leveranserna till en kund inom tunga fordon. Uppdragsgivaren beskrivs som viktig för bolaget och tunga fordon är deras viktigaste marknadssegment.

Det nya avtalet omfattar en treårsperiod och det årliga värdet är 10 miljoner kronor per år från 2017.

Det nya kontraktet uppges innebära en utökning med drygt 100 procent 2017 jämfört med utfallet 2016 för denna kund.

Amnodes styrelseordförande Lars Save avböjer för Metal Supply att namnge kunden.

– Det offentliggör vi inte men vi har tre av de tunga fordonstillverkarna och vi är svenska och deras koncerntillhörigheter så kan du kanske spekulera i vilket märke det inte är snarare än vilka det är. Det lär kanske inte heller vara vår sedan många år största kund i Södertälje för då hade vi nog kunnat nämna det, skulle jag tro. Svårt att dubbla deras volymer också, uppger Lars Save.

Amnode är en nordisk koncern som består av ett antal verkstadsindustrier som har förvärvats och slagits ihop – alla med någon form av specialiserad tillverkningsexpertis. Produktionsenheter finns i Skultuna i Västerås kommun och i Gnosjö.

Deras kunder återfinns i flera olika industribranscher. Det handlar bland annat om verkstadsföretag inom energi, tunga fordon, logistik, brandsäkerhet och vvs.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.098