23948sdkhjf

Framsteg för industrikonsultens brittiska satsning

Har fått beställningar på ett andra och tredje projekt från fordonsindustrin i landet.
Industrikonsulten Projektengagemang, PE, börjar se att satsningen mot den brittiska marknaden ger resultat. Det skriver Techtank i ett pressmeddelande.

Bolaget är ett av dem som deltar i teknikklustret Techtanks satsning mot den brittiska marknaden.

– Vi har arbetat både på egen hand och via Techtanks säljkontor i Coventry för att få uppdrag i England, och det har gått väldigt bra. Vi är nu fått beställning på vårt andra och tredje projekt från den brittiska bilindustrin – det första är redan avslutat, säger Ted Östergaard, kontorsansvarig på PE i Olofström.

Alla uppdragen innebär att konsulten ska utveckla sammansättningsutrustning till brittiska biltillverkare. I några av uppdragen arbetar PE tillsammans med företaget CAD CAM Automotive med bas i Coventry. Det är en av de större underleverantörerna till den brittiska fordonsindustrin.

Det arbetet är i full gång på PE:s kontor i Olofström och Karlskrona. Många av kontakterna uppges skötas över Skype.

– Det är väldigt smidigt. Idag kan vi i princip arbeta med kunder över hela världen, även om vi sitter i Olofström eller på annan ort, säger Ted Östergaard.

PE bedömer att samarbetet med det brittiska företaget kan ge ytterligare ringar på vattnet och ge fler framtida uppdrag.

Projektengagemang startade sin verksamhet år 2006. Bolaget har 850 medarbetare och har 2 500 kunder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079