23948sdkhjf

Migatronic satsar på fordonsindustrin

Företaget som tillverkar svetsrobotanläggningar och maskiner för metallindustrin, är det första i sitt slag i Danmark, att ta emot det prestigefyllda certifikatet ISO 9001.
Migatronic Automation har valt att koncentrera sig på fordonsindustrin och dess underleverantörer, både i Sverige och Tyskland.

- Om man vill göra sig gällande inom detta segment är det ett krav från kunderna att man är ISO 9001 certifierad, förklarar Bengt Ljungström, försäljningschef i Sverige.

Han fortsätter: "En certifiering enligt ISO 9001 är kundens garanti för kvalitet under hela processen, och det är vår förhoppning att den kommer att öppna nya dörrar för oss på den svenska marknaden.”

En lång process
Redan för två år sedan uppstod tanken om att bli ISO 9001 certifierade, men det var först förra sommaren att företaget började jobba mer aktivt för det.

- I Migatronic Automation är det inte bara kvaliteten på svetsrobotanläggningarna och maskinerna, som det fokuseras på, utan hela processen från idé till leverans hos kunden. Och eftersom flera av våra stora kunder under några år har efterfrågat en certifiering enligt ISO 9001, så var det ett helt naturligt led i utvecklingen av verksamheten och våra kundrelationer, förklarade vd Kim Kallestrup i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125