23948sdkhjf

Rekordorder till Epsilon från fordonsindustrin

Konsultföretaget har fått en rekordorder med ett ordervärde på nära 100 miljoner kronor. Uppdraget kommer huvudsakligen att utföras i Olofström.
Uppdraget är inom robotteknik som är ett av Epsilons spetskompetensområden och innebär utveckling av produktionslinjer till en ledande tillverkare av tunga fordon.

– Det råder fortfarande stor osäkerhet på marknaden, men denna order kan ses som ett tecken på att en stabilisering håller på att ske, säger Mats Boström, VD och koncernchef för Epsilon AB i ett pressmeddelande.

I samarbete med ThyssenKrupp
Projektet sker i samarbete med det tyska företaget ThyssenKrupp System Engineering, som är en långvarig samarbetspartner till Epsilon. Ordervärdet är för Epsilons del nära 100 miljoner kronor.

– Epsilon är en strategisk nyckelpartner för oss inom robotteknik, säger Bernard Roach, affärsutvecklingschef på ThyssenKrupp System Engineering.

Nya arbetstillfällen i Olofström
– Uppdraget har redan påbörjats och kommer huvudsakligen att utföras av Epsilons bolag i Olofström där det ger fler arbetstillfällen, säger Paul Jarnehäll, VD och platschef för Epsilons bolag i Olofström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062