23948sdkhjf

Hillerstorpsbolagets tjeckiska distributör utökar lagerytan

Möjligheterna att lagerhålla bästsäljaren X-Guard förbättras därmed betydligt.
Haberkorn Ulmer, som är Axelents återförsäljare i Tjeckien och Slovakien, har utökat lagerytan med 600 kvadratmeter för att korta leveranstiderna. Det framgår av ett pressmeddelande.

– För att ge våra kunder i Tjeckien och Slovakien ännu bättre service än tidigare har vi utökat vårt lager vid huvudkontoret i Mokre Lazce, Tjeckien. Den totala lagerytan ökade med 600 kvadratmeter och därmed har vi betydligt bättre möjligheter att lagerhålla vår bästsäljare X-Guard, säger Ivo Bierhaus, produktchef på Haberkorn Ulmer.

Alla standardordrar levereras nu inom en vecka efter beställning. Med standardorder menas en X-Guard i gult och svart utförande med höjdmått 2 000 respektive 2 300 millimeter, tillsammans med dörrar och tillhörande låssystem.

Haberkorn Ulmers huvudkontor ligger i Mokre Lazce, Tjeckien, 40 mil från huvudstaden Prag.

Axelent erbjuder produkter och tjänster inom säkerhet för maskin, bygg och lager. All produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning sker i Hillerstorp i Gnosjö kommun.

Bolaget har försäljningskontor i fler än 50 länder och produkterna säljs över hela världen. Inom företaget finns även varumärket X-Tray som erbjuder ett kabelförläggningssystem baserat på trådstegar.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078