23948sdkhjf

Maskintillverkaren i Gislaved har fullt upp i de nya lokalerna

Robotceller och maskiner ska skeppas ut till kunder inom fordonssektorn.
Lerocon har nu fyllt sina nya lokaler med projekt som ska levereras under våren och hösten. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det är fortsatt robotceller och maskiner inom bolagets nisch som byggs och provkörs före leverans till kunder inom automotive.

Nuvarande projekt är alla robotceller med multipla robotar för ökad automationsgrad och minskade cykeltider. Det är celler för muttersvetsning, press-svetsning och även kombination med press- och punktsvetsning.

Robotarna som används är både från Fanuc och ABB.

Svetsutrustning är i första hand Lerocons egna produkter men även komplett funktionspaket med robotburna svetsstänger från ABB används.

Prognosen för hösten uppges se mycket god ut och de kommer därför fortsätta att söka efter fler medarbetare som vill vara med och förstärka deras team ytterligare.

Lerocon är ett privatägt företag baserat i Gislaved sedan starten 2003. Inledningsvis var inriktningen på service och support av specialmaskiner och motståndssvetsar.

Men ganska snart såg de behovet av en automationsanpassad muttersvetsmaskin och började därför ta fram de första modellerna för Lerocons Multisvets.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095