23948sdkhjf

Årets Informatörspris till Uddeholm Tooling

Årets bästa värmländska kommunikationsinsats står Uddeholm Tooling för. Årets Informatörspris har tilldelats företaget för kommunikationsinsatserna i samband med att de införde det så kallade konjunkturavdraget.
Årets Informatörspris delades ut av Informatörsnätverket i Värmland i samband med Informatörsdagen i Karlstad,skriver Compare på sin hemsida.

Priset sponsras av Thorén & Stenberg Kommunikation.

- Med Informatörspriset vill vi lyfta fram ett företag eller en organisation som använt kommunikation på ett framgångsrikt och välplanerat sätt och på så sätt synliggöra vikten av god kommunikation. I år var konkurrensen hårdare än någonsin, men till slut enades juryn om att Uddeholm Tooling svarat för årets bästa värmländska kommunikationsinsats, säger Marija Borenius, juryns ordförande.

Motivering
Uddeholm Tooling tilldelades priset med motiveringen: ”Uddeholm Tooling har med stor självsäkerhet visat att med ett genomtänkt och långsiktigt kommunikationsarbete kan man vända negativt till positivt. Med fokus på utveckling och inte avveckling lyckades ledningen genom dialog skapa förståelse i ett mycket tufft läge. I kombination med en lysande kommunikativ struktur och finess har Uddeholm Tooling därmed bevisat att öppen kommunikation alltid lönar sig."

Finalisterna
De övriga finalisterna var Hotell Selma Lagerlöf, Konsumentverket, Landstinget i Värmland och Länsstyrelsen Värmland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094