23948sdkhjf

STILL koncernen satsar i Sverige

STILL koncernen har inlett en expansion av verksamheten i Sverige och byter namn till STILL Sverige AB.
Koncernen har just inlett en expansion av verksamheten i Sverige, dels med insatser för en mer slagkraftig organisation, dels med utbyggnad av sitt huvudkontor.

- Det är korrekt, säger Gerner Hoppe, VD, vi har tagit beslutet att flytta vårt huvudkontor till mer moderna faciliteter.

- För att kunna erbjuda våra kunder större flexibilitet och snabbare transporter bör vi vara belägna närmare en större stad, i ett industriområde, gärna i Malmö eller Helsingborg, därför letar vi efter lämpliga faciliteter inom dessa områden, fortsätter Gerner Hoppe.
Vi kommer att ha kvar våra Stillavdelningar i Göteborg och Stockholm. Med de här tre utgångspunkterna ökar vi också våra försäljnings- och serviceaktiviteter i dessa områden.


STILL Sverige AB investerar dessutom i ett nytt service-IT-system där diverse olika projekt ingår som redan har påbörjats. Implementeringen beräknas vara färdig i år.


Med denna tillväxtstrategi, som företaget nu påbörjar, kommer STILL Sverige AB behöva fler medarbetare och är därför intresserade av duktiga människor från branschen.
Företaget har anlitat Mercuri Urval för att sköta STILL Sveriges rekrytering och i det första steget letar företaget efter fler begåvade säljare.


- Vi är övertygade om att vi är på rätt väg med dessa påbörjade aktiviteter, säger Gerner Hoppe. På samma gång som vi anpassar vår organisation, koncentrerar vi oss på att bygga ut vår marknadsposition med en redan påbörjad säljoffensiv.
- Kort och gott har vi inlett en offensiv i Sverige med målet att bygga upp en effektiv organisation som erbjuder våra kunder samma produkter och tjänster som övriga dotterbolag inom Stillkoncernen, avslutar Gerner Hoppe.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11