23948sdkhjf

Energieffektiva lösningar för fordon

SKF och Ricardo har undertecknat ett avtal om att utveckla energieffektiva lösningar för att bättre kunna tillgodose ökande krav från kunder inom fordonsindustrin.
Genom detta samarbete kommer båda företagen att kunna erbjuda sina gemensamma kunder en heltäckande partner. Samarbetet baseras på ett antal områden som definierats, såsom spjutspetsforskning, produkt- och applikationsutveckling samt kostnadseffektiv tillverkning och leveranser. Fokus kommer till att börja med att riktas mot teknik för att öka effektiviteten i dagens transmissioner och motorer vilket är resultatet av kontakter med världsledande tillverkare inom fordonsindustrin.

- SKF är redan mycket aktivt i utvecklingen av energieffektiva lösningar. Samarbetet mellan SKF och Ricardo stärker vår position som en av de ledande inom detta område, säger Tryggve Sthen, chef för SKF Automotive Division.

- Vi är mycket glada över detta avtal med SKF som innebär att vi gemensamt tar itu med några av de frågor gällande energieffektivitet som fordonsindustrin står inför. Tack var det kan vi förse våra kunder med teknik som möjliggör nästa generation av fordon med låga koldioxidutsläpp, tillägger Dave Shemmans, chef för Ricardo.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.175