23948sdkhjf

Fjädertillverkaren Spinova AB nomineras till ett av Sveriges bästa företag!

Nu har Spinova AB i Torsås, som en av 5 diamantföretag, blivit nominerade till ”de bästa av de bästa” inom svenskt näringsliv – The Soliditet Diamond Award.
Som ett av 94 företag i Sverige, har spiralfjädertillverkaren Spinova AB sedan 1989 haft en AAA-rating från kreditvärderingsinstitutet Soliditet AB.

Nu har Spinova AB i Torsås, som en av 5 diamantföretag, också blivit nominerade till ”de bästa av de bästa” inom svenskt näringsliv – The Soliditet Diamond Award. Andra nominerade diamantföretag är eliten i svenskt näringsliv såsom Ikea, Nibe, SKF m.fl.

”Bara att få bli nominerad till detta prestigefyllda pris är en stor ära och vi ser det som ett resultat av alla våra nuvarande och tidigare medarbetares hårda arbete och engagemang i att bygga upp detta fina bolag präglat av småländsk klurighet och pålitlighet.

I dessa tider av stor osäkerhet kring vilka som kommer att överleva konjunkturnedgången, ser vi också att det har stor betydelse för vår framtida utveckling. Att vara ett AAA företag visar våra kunder att de kan lita på att vi står stabila genom stormen och fortsätter att ge dem den service de förtjänar”, säger Pontus Cornelius, VD vid Spinova AB.

För mer information:
Pontus Cornelius
Tel: 0486-41201 alt. 0733-588 388
pontus.cornelius@spinova.se
www.spinova.se

se även www.soliditet.se/aaadagen

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078