23948sdkhjf

Industritillverkaren i Årjäng ska leverera till Flexenclosure

Den här nya storkunden i kombination med ökad efterfrågan från andra gör att de nu behöver ta in mer folk.
Hanza Holding har etablerat en tillverkningslösning för det intelligenta kraftstyrningssystemet eSite till off-grid energileverantören Flexenclosure. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget kommer att leverera samtliga elektriska delar från deras tillverkningskluster i Årjäng i Värmland direkt in i slutmonteringen JIT (Just-in-time).

– Vi är cirka 100 personer på elektronikfabriken i Årjäng i dag, denna nya storkund i kombination med ökad efterfrågan från andra kunder gör att vi kommer ta in mer folk, uppger Thomas Lindström, chef för Business Solutions på Hanza, för Metal Supply.

Enligt överenskommelsen kommer Hanza att leverera samtliga elektriska delar.

Flexenclosure är ett svenskt cleantechföretag som utvecklar och säljer produkter på några av världens snabbast växande marknader i Afrika, Asien och Latinamerika.

Bolaget har etablerat en position på marknaden för hybridkraftsystem till basstationer och på marknaden för prefabricerade modulära datacenter - två stora och snabbt växande marknadssegment. I kundbasen finns flera stora multinationella företag såsom IHS Towers, Millicom, MTN och Vodacom.

– Vår nya esite x10-produkt är framtiden för hybriddrift. Dess hård- och mjukvara är framstående i vår bransch. Vi är trygga med att Hanza med sin högteknologiska erfarenhet och närhet till vår slutmontering i Sverige är den ideala partnern, säger Flexenclosures vd David King.

Hanza är en industriell tillverkare. Bolaget levererar tillverkningslösningar inom mekanik, elektronik, kablage och slutmontering. Bland kunderna finns stora industribolag som Atlas Copco, Ericsson, ABB och Saab Defense.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078