23948sdkhjf

Intercut satsar på nytt affärsområde

Nu tar Intercut Sverige AB nästa steg och presenterar ett helt nytt affärsområde - gasarmaturer.
Intercut har representerat Messer Cutting systems över 20 år på den svenska marknaden med portalskärmaskiner för gas och plasma.

Vi är sedan länge marknadsledare och Messer är ett begrepp som står för kvalité och innovation. Nu tar vi nästa steg och presenterar ett helt nytt affärsområde från ”Messer World” – Messer Gasarmaturer .

Messer har i över 100 år tillverkat gasregulatorer, säkerhetsutrustning, handsskärbrännare, munstycken och specialutrustning för att värma stål.

Som ansvarig säljare hälsar vi en ny medarbetare välkommen till Intercut: Sven-Erik Sjögren .
Sven-Erik har en lång och gedigen bakgrund i branschen, och kommer att samarbeta med våra partners runt om i hela landet.

Källa: Intercut

Om företaget
Intercut grundades 1988 och ingick i Karlebo Gruppen under namnet Karlebo Intercut AB. Dåvarande VD Jan Ohlson tog över företaget 1991 och flyttade verksamheten till Nacka. Efter tio aktiva år sålde Jan Ohlson verksamheten till Insula Nordic AB som även idag äger Intercut Sverige AB. VD Anders Pettersson äger företaget tillsammans med sin hustru Catarina Pettersson. Eftersom leverantörerna ville till den norska marknaden grundades Intercut Norge AS år 2000. För att kunna erbjuda bredare produktutbud för kunderna värvades AB Areg Bultsvetsspecialisten 2001. All proffsig personal följde med. Vi marknadsför oss med namnen Intercut Sverige Ab och Areg AB. Totalt arbetar 15 personer i de olika företagen och vi omsätter ca 70 Mkr per år. Vårt huvudkontor med lager ligger i Sollentuna . Vi har även ett servicekontor i Göteborg.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094