23948sdkhjf

Ny portalmaskin från Soraluce med både fräs och svarv

Den ger otroliga fördelar vid bearbetning av stora detaljer.
Tillverkaren Soraluce har visat upp en ny portalmaskin, PXG-W, med både fräs- och svarvkapacitet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Maskinen är nyutvecklad och uppges ge kunderna otroliga fördelar vid bearbetning av stora detaljer.

PXG-W visades i företagets produktionsanläggning från 30 januari till den 3 februari. Under veckan kunde ett flertal kunder besöka produktions- och testanläggningarna och det tekniska centrat för att på nära håll kunna se maskinens tekniska förmågor och alla de fördelar den kan ge dem.

Bearbetning av stora komponenter kräver särskild kunskap och maskiner som kan garantera den maximala precisionen, produktiviteten och pålitligheten som krävs för att vara konkurrenskraftig på marknaden.

Soraluce är ett europeiskt företag med lång erfarenhet av maskinförsäljning. De har sålt fler än 2 500 maskiner, nästan hälften av dem till den mycket krävande marknaden i Tyskland. Under åren uppges det ha visat sig att kunderna sedan köpt ytterligare maskiner från Soraluce.

Bolaget har knappt 20 tillverkningsanläggningar i Spanien, Tyskland, Storbritannien och USA. Totalt har de 120 anställda ingenjörer.

Det är Jönköpingsbaserade Stenbergs som säljer Soraluce maskiner i Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078