23948sdkhjf

Combitech i nytt samarbete

Teknikkonsultföretaget Combitech med 800 medarbetare blir kompetenspartner till Science Park Jönköping, idag bestående av ca 120 företag.
Teknikkonsultföretaget Combitech med 800 medarbetare blir kompetenspartner till Science Park Jönköping, idag bestående av ca 120 företag.

-Vi har sökt en tydlig kompetenspartner inom teknikområdet under våren och är glada att äntligen ingått samarbete med den part som passar våra behov bäst. Våra teknikbolag sitter på väldigt nischade teknikbehov som Combitech kommer att kunna stödja oss i, säger Therese Sjölundh, vd, Science Park Jönköping.

Samarbetet innebär att företag i Science Park Jönköping får tillgång till Combitechs kunskap och nätverk inom teknikutveckling. Företagen erbjuds kostnadsfri rådgivning och rabatterade konsulttjänster och affärsutvecklare från Combitech kommer att finnas på plats några gånger i månaden för att fånga upp behoven som finns.

Science Park Jönköping har ett starkt track record när det gäller att driva fram expansiva teknikföretag såsom Atollic, DataChassi och SafeTool. Antalet spännande affärsidéer i parken är många och flertalet av de yngre företagen sitter på teknik som kommer att utmana befintliga branschkonventioner framöver.

Källa: Combitech

Om företaget
Combitech är ett av Sveriges största konsultföretag som kombinerar teknik, miljö och säkerhet. Företaget har 800 medarbetare och finns på ett 20-tal orter. Vi har spetskompetens inom bland annat mikrovågsteknik, programmering, test, systemsäkerhet, logistik, systemintegration, systemutveckling och mekanik samt informationssäkerhet och kommunikation.

Om Science Park Jönköping
- Start, utveckling och tillväxt av framtidens företag
Science Park Jönköping är en mötesplats för kunskapsintensiva företag och drivna entreprenörer med förmågan att se möjligheter i nya tekniker och affärer. Science Park Jönköping erbjuder affärsidéutveckling, stöd till kommersialisering och uppbyggnad av företag genom tydliga utvecklingsprocesser och finansieringsmöjligheter samt stöd till fortsatt tillväxt och utveckling i en kreativ miljö. Verksamheten är belägen i hjärtat av den välkända företagarregionen, och i närheten av den entreprenöriella och expansiva Högskolan i Jönköping.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078