23948sdkhjf

Åkerströms Björbo startar kinesiskt samarbete

Åkerströms Björbo och Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd., Kina har tecknat ett samarbetsavtal som innebär en inbrytning för Åkerströms på den kinesiska marknaden.
Åkerströms Björbo och Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd., Kina har tecknat samarbetsavtal. Avtalet innebär att Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd. blir Åkerströms kinesiska partner för produkter för radiostyrning. Samarbetsavtalet är en inbrytning för Åkerströms på den kinesiska marknaden för radiostyrning och trådlösa kommunikationslösningar och är ett steg i bolagets internationella expansion.

– Vår strategi är att växa internationellt genom samarbetspartner och Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd är en perfekt partner för Åkerströms i Kina, säger Göran Rälg, partneransvarig på Åkerströms Björbo AB.

Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd grundades 2003 och har under sina sex år specialiserat sig på att leverera radiostyrda lösningar till industrikunder i Kina. De har under dessa år utvecklat sina egna särskiljande egenskaper och fullständiga yrkeskunskaper inom underhåll och installation av radiostyrning.

– Vi är väldigt glada att genom samarbetet med Åkerströms få chansen att introducera Åkerströms, som är ett av de mest välkända varumärkena inom radiostyrning, till kinesiska kunder. Åkerströms har specialiserat sig på att designa olika radiostyrningar för industrins specifika behov, vilket är väldigt populärt bland kinesiska kunder, säger Han Youfa, General Manager vid Nanjing Shunmei Science & Technology.

Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd ser en stor potential i Åkerströms produkter som kommer att vara de huvudsakliga produkterna i deras sortiment.

Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd har redan startat det stora arbetet med att marknadsföra Åkerströms produkter i Kina. Tillsammans med Åkerströms kommer de att ställa ut med egen monter på mässan CeMat Asia i Shanghai, 26-29 oktober i år.

– Kina är en gigantisk marknad där vi ser ett växande behov för alltmer komplexa trådlösa kommunikationslösningar. Våra produkter bygger på ny teknologi, beprövad ergonomi och funktionell design. Med våra produkter i sitt sortiment får Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd en komplett produktportfölj, säger Andreas Hedström, Försäljningschef Åkerströms Björbo.

Samarbetsavtalet med Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd kommer att inkludera Åkerströms hela produktlinje inom radiostyrning i sitt produktsortiment. I Åkerströms produktlinje ingår Remotus radiostyrning av kranar, traverser och mobila enheter, Sesam portöppnare och Locomote lokstyrning.

Om företaget
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag som utvecklar, producerar, marknadsför och servar produkter för industriell radiostyrning av kranar, mobila arbetsfordon, portar och lok. Företaget är marknadsledande i Norden och dess lösningar för radiostyrning täcker allt från enkla styrningar till avancerade styrsystem för komplexa applikationer. Åkerströms Björbo AB grundades 1918 och har mer än 50 års erfarenhet inom utveckling av industriella produkter för trådlös kommunikation. Företaget har drygt 60 anställda med en omsättning på ca 90 miljoner SEK och har ett stort internationellt nätverk av partners för lokal service och support.


Bild: Mr. Han Youfa, Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd


Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.079