23948sdkhjf

LINAK presenterar nya lyftpelare

LINAK lanserar nya lyftpelare med integrerad växel och motor.
LINAK: Efterfrågan på denna nya lyftpelare för bord har varit mycket stor:

-Den skulle vara kompakt, och den skulle uppfylla alla direktiv för möbeltillverkare, inklusive den strikta amerikanska BIFMA Norm, för bord. DL14 uppfyller alla dessa krav och är mycket lämplig för bordskonstruktioner utan mellanstag. Därigenom uppfyller LINAK trenden på marknaden - bord utan mellanstag och med möjlighet till en väldigt lång slaglängd, samt ett väldigt lågt inbyggnadsmått.

Motorn och växeln är integrerad i lyftpelaren. Den nya DL14 lyftpelaren har en inbyggd dimension på bara 525 millimeter, men med en slaglängd på 660 millimeter. För våra ingenjörer var det en riktig utmaning att uppfylla dessa kriteria. Motorn och växeln skulle vara så kompakta som möjligt för att kunna erhålla en slaglängd på 660 millimeter. Samtidigt ville man inte göra avkall på kvaliteten eller ljudnivån.

"Karakteristiskt för LINAK's ställdon är pålitlighet och lång livslängd. Våra lyftpelare måste genomgå ett antal tester för att bevisa detta", meddelar Søren Rasmussen, VD på LINAK GmbH, Tyskland.

Tack vare de låga installationsmåtten och integrationen av motor och växel i lyftpelaren, kan möbelproducenter lätt komplettera sitt produktsortiment med elektriska höj- och sänkbara bord utan några konstruktionskostnader. Eftersom motorn och växeln inte behöver något eget utrymme är det väldigt enkelt att byta ut benen från ett statiskt bord till ett mer dynamiskt bord. För möbelproducenter är det enkelt och således kostnadseffektivt att erbjuda en bordsserie med flera olika modeller.

- Lyftpelare DL14 har en yttre diameterpå 70 millimeter.
- Lyftpelare DL14 finns i följande standardfärger svart, grå och vit.
- Hastighet 38 millimeter per sekund.
- Lyftpelaren är kompatibel med styrenheterna CBD4 och CBD5 och med alla LINAK kontroller.
• DL14 inline möjliggör för producenten att integrera elektriskt reglerbara lösningar i befintlig design.
• DL14 har ett litet inbyggnadsmått samtidigt som DL14 har en lång slaglängd.

Källa: LINAK Scandinavia AB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079