23948sdkhjf

Den anrika trucktillverkaren gasar på med ny chef

De har haft en enastående tillväxt de senaste åren och ser en enorm potential framöver.
Linus Hylén blir ny försäljningschef på Still Sverige. Han har en lång erfarenhet inom Cramo, senast som försäljningschef och har nu i uppdrag att accelerera och effektivisera Stills försäljning i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande.

Still Sverige grundades 1906 och är ett av de äldsta fungerande företagen i truckbranschen. Huvudkontoret ligger i Malmö sedan 2013.

I början arbetade de mest med träbearbetning men 1918 tillverkades den första gaffellyftvagnen. Gaffeltruckar började tillverkas redan 1950.

År 2004 köptes företaget av Still med huvudkontor i Hamburg. I dag arbetar mer än 8 000 medarbetare hos Still inom forskning och utveckling, produktion, försäljning och service.

Hylén kommer att förstärka ledningsgruppen och får ansvaret att vidareutveckla försäljningsorganisationen.

– Jag brinner för försäljning och att skapa relationer till människor, få deras förtroende och säkerställa att vi som leverantör och partner uppfyller våra kunders behov, säger Linus Hylén.

Han räknar med att Still Sverige ska kunna fortsätta att ha en god tillväxt.

– Still Sverige har haft en enastående tillväxt de senaste åren men det finns fortfarande en enorm potential för företaget att utvecklas ytterligare och det ska vi göra genom att fortsätta att erbjuda våra kunder de allra bästa materialhanteringslösningarna, säger Reke Salievski, vd på Still Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.14