23948sdkhjf

2017 börjar med en rivstart för AXXOS Industrisystem

De ökade intäkterna med hela 60 procent under de första två månaderna 2017.
Jönköpingsbaserade AXXOS Industrisystem växte förra året för 11:e året i rad och den starka trenden har hållit i sig i början av innevarande år. För de första två månaderna 2017 redovisas en rekordartad omsättningsökning på 60 procent jämfört med föregående år. Det framgår av ett pressmeddelande.

Metal Supply skrev nyligen om bolaget då de tecknade ett rekordavtal med Volvo Cars.

AXXOS har levererat system för produktionsuppföljning i snart 20 år. De hjälper sina kunder att effektivisera sin produktion genom att paketera OEE-system, LEAN-utbildningar samt coachning inom förbättringsarbete.

Med en ny ägare i ryggen och flertalet nya internationella avtal i hamn befäster bolaget sin ställning som en stor nordisk leverantör av system för produktionsuppföljning.

– Det här betyder att AXXOS får direkt tillgång till representation i tio länder. Det skapar förutsättningar för en stark tillväxt på den internationella marknaden, säger vd Claes Gunnarsson.

AXXOS utsågs under 2016 till Gasellföretag av Dagens Industri och fick även utmärkelsen Superföretag av tidningen Veckans Affärer.

– Det är väldigt spännande och 2017 har alla möjligheter att bli ett fantastiskt år för oss, säger Claes Gunnarsson.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.798