23948sdkhjf

Stororder från Volvos gjuterianläggning

Processfilter Sweden AB i Helsingborg har fått en order värd 20 miljoner kronor från Volvo Powertrain. Hjulen snurrar hos Processfilter och ytterligare nyanställningar är på väg.
Det är Volvo Powertrain i Skövde som har lagt en order värd 20 miljoner kronor hos Processfilter Sweden AB. Ordern gäller filtersystem till Volvos gjuterianläggning.

VD för Processfilter Sweden AB, Niclas Blomquist, berättar att Volvo Powertrain valde just Processfilter därför att företaget lämnar en fyraårig driftgaranti.

Garantin försäkrar kunderna mot eventuella driftstopp och störningar i luftreningen.

Källa: Helsingborgs Dagblad

Om företaget
Processfilter Sweden har en lång tradition inom filterteknik. Med över 40 års erfarenhet inom processventilation menar vi med begreppet tradition att vi alltid levererar lönsamma och driftsäkra anläggningar som både renar industrimiljöer och bidrar till en bättre global miljö.
Vårt motto har från begynnelsen varit ”tradition med innovation”. Att ständigt utveckla och förfina våra produkter ser vi som en naturlig del i vår verksamhet.

Processfilter grundades i Helsingborg, där vi fortfarande har vårt huvudkontor. Under åren har vi kompletterat verksamheten med ett försäljningskontor i Borås och ett dotterbolag i Weilerswist, Tyskland. Vi har dessutom byggt upp ett unikt samarbete med våra leverantörer och uppdragsgivare. Uppdragsgivarnas intresse för vårt sätt att utveckla nya produkter och system har öppnat för möjligheterna att tillsammans testa nya produkter ”on sight”. Nu har vi tagit ännu ett steg längre när det gäller processventilation. Förutom stoft- och rökgasfri miljö på arbetsplatsen och i vår dyrbara globala miljö kan vi erbjuda processventilation som förbättrar, formar samt återvinner materialet från er process.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125