23948sdkhjf

Flervalslösning för fräsning

TaeguTec har nu släppt sin nya solida MultiMill-fräs med en unik skärgeometri för både grovbearbetning och finbearbetning.
TaeguTec har nu släppt sin nya solida MultiMill-fräs med en unik skärgeometri för både grovbearbetning och finbearbetning. Detta innovativa nya koncept från den koreanska skärverktygstillverkaren gör att kunderna kan använda en enda solid pinnfräs för både grovbearbetning och efterbearbetning, och på så vis eliminera tid för verktygsbyte och därmed förbättra produktiviteten avsevärt.

MultiMill ersätter inte bara som normalt två stycken fräsar , utan minskar även tiden för verktygsbyte och montering, och minimerar även antalet verktyg som behövs i maskinens verktygsmagasin.Med en unik finkornig hårdmetallkvalitet och fyra stycken spiralskurna skärenheter, som har en exeptionell utformning varav två fint sågtandade och två raka skäreggar för att ge anmärkningsvärda avverkningshastigheter och samtidigt ge mycket bättre ytfinish än de flesta finbearbetningsfräsar som finns på marknaden idag klarar av.

Med 45º hörnavfasning och TiAIN-beläggning passar den mångsidiga MultiMill för alla typer av stål och rostfritt stål, titan, inconel och andra högtemperaturlegeringar. Med en förmåga att grovbearbeta och finbearbeta sådana svåra material är MultiMill det verktyg som flygindustrin, bilindustrin,off shore-,pappersmassa industrin och formverktygstillverkarna väljer.

Den nya MultiMill finns i 6, 8, 10, 12, 14, 16 och 20 mm diameter med motsvarande skärlängd på 14, 18, 22, 26, 30, 34 och 42 mm. Den unika designen har enastående spånevakuerings- och avverkningsningshastighet, och den räfflade utformningen minskar vibrationen även med hög belastning.

Källa: Taegu Tec
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078